lauantai 28. joulukuuta 2013

Velhoilu alkaa

Ensimmäinen viesti on aina se kaikkein hankalin. Mitä kertoisin, mitä sanoisin? En halua väsyttää lukijaa informaatioähkyllä, mutta toisaalta jollainhan pitää kärryille päästä.
Ehkä aloittaisimme nykyhetkestä. Lyhyet esittelyt voi itse kukin lukea tuolta yläpalkista.


Velho saapui kotiimme tänään. Kahden tunnin automatka sujui kuta kuinkin odotustemme mukaisesti; ensin vinguttiin ja sitten pyörittiin. Nukkumiseen maltettiin tuhlata peräti 10 minuuttia.


Kotiin saavuttuamme Velho teki pissat ulos. Kuvia en ulkona viitsinyt ottaa; oli pimeää ja sataa ropisee. (Kuinka jouluista!) Sisällä uteliaisuus voitti ikävän. Tutkitaan, haahuillaan ympäriinsä, välillä leikitään. Silloin tällöin pääsee pieni vinkaisukin, etenkin jos joku perheemme jäsenistä katoaa näkyvistä.

Ruoka ei ensiyrittämältä maistunut, mutta se nyt on melko tavallista näin ensimmäisenä päivänä. Uni kyllä maistui ja sen jälkeen sitten se ruokakin.

Tietysti olemme aivan ihastuneita pikkuveijariimme. Minulle kyseessä on vuosien haaveen täyttymys, joka herättää eloon koiraharrastukseni yli 10 vuoden takaa.
Velhon on ensisijaisesti tarkoitus olla kotikoira ja perheenjäsen, mutta silmissä siintävät harrastustoiveet palveluskoiralajien ja tokoilun parissa. Näyttelykärpänenkin taisi puraista ihan pienesti...

Mutta aika näyttää mitä touhutaan ja tehdään. Tämän blogin on tarkoitus toimia Velhon kasvu- ja treenipäiväkirjana, kirjallisina tassunjälkinä vuosien varrelle.

7 kommenttia:

 1. Hahaa, mahtavaa! Sympaattinen ja syötävän suloinen tämä teidän Velhonne, ihania tassupäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kasvattajakin haluaa vielä kerran toivottaa onnea elämän poluille <3

  VastaaPoista
 3. Vallan suloinen pentu, onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 4. No voi että...! Onnea matkaan, pienistä koirista tulee kovin äkkiä tosi isoja. :)

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää elämäänne Velhon kanssa toivottelee myös Mutu- emän kasvattaja ja Taika-siskon omistaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kun löysit tänne :) Taikalle tassuterveiset!

   Poista