Morre

Morre, so. Hanna Matilainen

Olen kolmekymppinen kirjallisuudenopiskelija ja freelancer-kustannustoimittaja. Opiskelen Helsingin yliopistossa pääaineenani kotimaista kirjallisuuutta, sivuaineina yleistä kirjallisuustiedettä, folkloristiikkaa, ja suomen kieltä. Olen opiskellut myös mediakulttuuria (Turun yo) ja luovaa kirjoittamista (Jyväskylän yo).
Perheeseeni kuuluu pieni koululainen, nörtteilevä aviomies ja pitkäkarvainen collieuros Velho (s. 11/2013). 

Kirjat ja lukeminen ovat olleet lapsesta saakka minulle tärkeitä ja onkin luontevaa, että myös ammattisuuntaukseni kohdistuu kirja-alalle. Minulla on ollut onnea siinä mielessä, että pieni perheeni harrastaa lukemista myös!


Muita harrastuksia on lähinnä musiikin kuuntelu (lähinnä metallia) ja laulaminen SingStarin ja karaoken muodossa. Myös konsoli- ja tietokonepelit kuuluvat valikoiden arsenaaliini; suosikkejani ovat lähinnä Hereos of Might and Magic -sarja, roolipelit ja satunnaisesti tasohyppelypelit.
Lisäksi kirjoittelen aina silloin tällöin ja koitan kehittyä kurinalaisemmaksi sen suhteen.


Velhon kotiuduttua perheeseeni, myös koiraharrastus nostaa päätään yli 10-vuotisen tauon jälkeen. Palveluskoiralajit ja tokoilu kiinnostavat ensisijaisesti, mutta taisi se näyttelykärpänenkin vähän puraista... Aika kuitenkin näyttää mitä tässä touhuillaan.

Blogini:
Morren maailma
Morren velhoilua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti