torstai 3. huhtikuuta 2014

Velho 5 kuukautta

Hei hou! Taukoa on ollut juu. Myönnettäköön. Maaliskuu ja helmikuukin oli melkoisen kiirusta aikaa minulle. Minulta julkaistaan tietoteos Mitä kummaa! – opas kotimaiseen spekulatiiviseen fiktioon toukokuussa (Avain) ja perustin yrityksen. Siinäpä se aika sitten onkin vierähtänyt!

Velho ei toki ole ollut hunningolla. Tokoa on jatkettu niin kotona kuin ihan treeneissäkin. Harjoittelemme nyt etenkin seuraamista. Imutustaktiikalla mennään ja hiljalleen voin nostaa käteäni lähemmäs taskua.
Ensi viikolla alkaa myös hakutreenit! Minua jännittää aivan valtavasti. Vieras laji ja uusi porukka. Tämä kurssi jatkuu kesäkuun alkuun asti.


Velho on tänä aikana salakavalasti mennyt tietysti hieman kasvamaan. Yllä oleva pönötyskuva on tänään otettu metsälenkillä.


Tämä kuva taas on otettu suunnilleen kuukausi sitten.

Tänään Velho on:
50 cm säkäkorkeus
17,5 kg paino

Velho 5 kuukautta
Olen löytänyt aivan ihanan metsälenkkipätkän, jossa Velhoa voi pitää vapaana!


Viihdyn itsekin metsässä vallan mainiosti. Ehkä siksi haku olikin pk-lajeista se kiehtovin, mutta metsäjälkikin on kutkuttava. Saa nähdä mitä lajia päädymme harrastelemaan. Nyt lähinnä kokeillaan ja tutustutaan monenlaiseen – paitsi kansantanhuihin.


Toisinaan poseeraaminen on hyvin väsyttävää!

Loppuviihdykkeeksi laitan vielä muutama päivä sitten kuvatun videon suuresta luutaistelusta:

8 kommenttia:

 1. Voi Velho, olen ihan fani! Toivottavasti jälki on kivaa ja porukka mukava. Minä oottelen että päästäisiin kesän lopulla tämän pitkäjalan kanssa agiin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä poika on kasvanut! Toivottavasti siellä metsässä ei ole hirviä, sillä luultavasti niiden papanoissa piehtaroimista Velhokaan ei pysty vastustamaan. Luonnon ääntä nääs...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveetä!
   Ei kyllä ole näkynyt. Rusakoihin ollaan vaan törmätty :)

   Poista
 3. Hieno Velho :) Ja tässä vaiheessa voin kai jo vähän huokaista helpotuksesta, kun en näemmä tuon koon suhteen joudu puheitani pyörtämään: kyllähän siitä ihan iso mies tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota kokoa näemmä näyttää vain kertyvän. Kuinkakohan isoa tuosta voi odottaa? :D

   Poista
 4. Vau, miten se onkaan kasvanut! Komea jätkä on kyllä ja ai että, mie tykkään nuista merleistä. Meilläkin on ekat hakutreenit (vihdoin) ylihuomenna, jännää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tekin rupeatte hakuun! Mahtavata. Blogiin raporttia sitten :)

   Poista